За косата – такава, каквато трябва да бъде с Calinachi Extreme

За косата – такава, каквато трябва да бъде с Calinachi Extreme

За косата – такава, каквато трябва да бъде с Calinachi Extreme

 

Маската за коса е сред основните компоненти на всяка дамска колекция от козметични продукти или поне трябва да бъде. Продуктите от този тип са важни не само за визията на вашата коса, но и за вътрешните ѝ характеристики. Техният ефект е често невидим за окото, но важен за нейната структура и здрав вид. Грижата за косата се подценява, но климатичните условия, замърсеният въздух, некачествената храна, физиологични промени и ред други неща оказват силно негативно влияние върху здравината и плътността на косъма. Именно допълнителното подхранване е ключ към добре изглеждащата и устойчива коса.

 

Маската за коса – избор, който има значение

 

Продуктите, с които е препълнен пазарът, често могат да имат повече негативни ефекти, отколкото позитивни. Използването на химикали, парабени, аромати и оцветители от всякакъв тип крият различни рискове, особено за хората с по-чувствителна кожа и коса.

 

Залагайки изцяло на натурални продукти, ние в Calinachi разработихме формула, която подхранва в дълбочина дори и в най-екстремните ситуации. Съобразена с нуждите на косата и скалпа, маската за коса светкавично възстановява и изглажда косъма, а формулата с 4 масла на Calinachi съумява незабавно да повлияе дори върху най-изтощения  коса.

 

Тайнита съставки за блясък, обем и здравина

 

Проблемите, които могат да възникнат във връзка с косата, са много на брой и при всеки човек се проявяват по различен начин и различно време. Маската за коса Calinachi Extreme е с уникална многофункционална формула, която осигурява едновременно благотворно влияние, кактовърху  структурата на косъма, така и върху състоянието на дермата. Тя е с мощен комплекс от 4 масла – арган, жожоба, авокадо, кокос и е богата на витамини, антиоксиданти и мононенаситени мазнини, които осигуряват моментален ефект, защита от накъсване и цъфтеж.

 

Съдържа още:

 

  • Procapil ™ е натурален комплекс, който поддържа правилната структура на косъма, овладява и предпазва от косопад,ускорява растежа. Намалява производството на хормона дихидротестостерон, основният причинител на косопада
  • Всеизвестен факт е, че кератинът е сред най-важните градивни съставки на косата, който също има способността да запълва нарушените зони в структурата на косъма;
  • Кофеинът подобрява подхранването на фоликулите, спомага за намаляването на косопада и цъфтежа и стимулира растежа на косата;
  • Лесно разресване без накъсване? Да, това е възможно, благодарение на ланолина, кaто е един от най-добрите природни овлажнители. Поддържа косата винаги свежа и бляскава.

 

Независимо от естеството на вашия проблем, с помощта на тези съставки и тяхното благоприятно влияние върху косъма, маската за коса Calinachi Extreme  подхранва и предотвратява появата на липси и недостатъци. Нанася се изключително лесно върху влажна, измита коса за около 5-10 минути, след което се изплаква.

 

Препоръчва се да се използва от 3 до 5 пъти в седмицата, за да се усети ефектът в максимално кратки срокове.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *