Дезинфекциращ гел за ръце – кажете “не” на болестите!

Дезинфекциращ гел за ръце – кажете “не” на болестите!

Дезинфекциращ гел за ръце – кажете “не” на болестите!

 

Наред с правилното хранене и приемът на витамини и други полезни вещества, личната хигиена е доказано сред най-ефективните превантивни мерки, които човек може да вземе срещу зимните настинки и грипове, които дебнат навсякъде около нас.

 

На помощ на градския, забързан в своето ежедневие, човек се появява супер удобен и лесно преносим продукт, който умело се бори с вируси и бактерии. Дезинфекциращият гел е идеален за всеки момент, в който нямате възможност да измиете своите ръце или да предприемете други хигиенни мерки. Той е все по-силно предпочитан, тъй като употребата му е лесна и не изисква допълнителни условия за това.

 

И днес е факт, че огромен процент от дамите и господата се възползват от неговите предимства. Нещо повече, той е сравнително евтин начин за справяне с тези проблеми, в сравнение с който и да е медикамент или добавка. Въпреки че дезинфекциращият гел е определян понякога като елемент от козметиката на дамите, този продукт е универсален и няма никакви възрастови, полови или други ограничения за неговото нанасяне.

 

Какво да съобразим при избора на дезинфекциращ гел?

 

  • Подберете формула, която е дерматологично тествана за съвместимост дори и с най-чувствителната кожа. Сдобийте се с гел, който не изсушава и не прави ръцете ви груби, независимо колко често го използвате;
  • Малките опаковки на гелчетата са далеч по-удобни за ежедневна употреба. Те лесно се побират в дамска чанта, джоб и други, а когато са под 100 ml – можете да ги вземете навсякъде по света с вас;
  • Свежият аромат е за предпочитане, така че потърсете продукт, който да е с приятен мирис и ще получите полезен продукт 2 в 1.

 

Ако ви се струва невъзможно да намерите артикул, който да съчетава в себе си всичко гореизброено, то е време да откриете дезинфекциращия гел на Calinachi – верен помощник в борбата с вирусите и бактериите.

И тъй като още Мечо Пух е казал: “Колкото повече, толкова повече”, сега имате възможност да се сдобиете с цели 5 или 10 броя гел със специалните комплекти на марката. Така ще бъдете подсигурени, независимо какво се случва на пазара.

 

Възможността да се заразите с широк спектър от заболявания, само защото се намирате на обществено място, препълнено с хора, е достатъчна причина да вземете предпазни мерки за себе си и вашето семейство. Ще го направите ли? Calinachi има решение за вас – Дезинфекциращ гел за ръце

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.