Домашна или конвенционална маска?

Домашна или конвенционална маска?

От известно време в сферата на разкрасителнитепроцедури се води дебат коя козметика е по-полезна, икономична и благоприятна за кожата. В търсене на идеалния вариант за своето лице, всяка жена обръща поглед към различни и разностранни формули и марки, които да допринесат за желания външен вид. Къде обаче е истината?

Важно е да отбележим, че с оглед постоянно развиващите се технологии и научни познания, стриктното разграничение невинаги има отражение върху конкретен продукт. Принципите на домашната и конвенционалната козметика все повече се преплитат и си взаимодействат, за което можем само да се радваме.

Грижата за лицето – изборът на маска има значение  

Кожата на лицето е сред най-чувствителните зони в човешкото тяло и е подложена на влиянието на редица външни и вътрешни фактори – от една страна, климатични условия, мръсен въздух и т.н., а от друга – всички процеси, протичащи в човешкото тяло – стареене, стрес, прием на некачествена храна и още, и още.

В добавка към това, използването на некачествена козметика може да допринесе за трайно разстройване здравето на вашето лице. Именно това прави изборът на крем и маска толкова важен, защото с правилните продукти вие не само няма да си навредите, но и ще преодолеете влиянието на всички фактори, доколкото това е възможно.

Защо?

Предаваните от уста на уста рецепти за домашни маски за лице определено придобиват все по-широка популярност сред хората като алтернативна грижа за лицето. Основното предимство, което се изтъква, е използването на натурални продукти и прилагането на познати от вечни времена принципи.

Но ако има принцип, който може да бъде приложен във всяка сфера на живот, то той е, че никога не е препоръчително да изпадаме в крайности. Именно в баланса, хармонията или т. нар “златна среда” се оказва отговорът на вечния конфликт между конвенционалните и домашните маски за лице. Трябва да се съгласим, че както има химични съставки, които не са вредни за здравето и кожата, така има и натурални продукти, които в определена концентрация далеч не са толкова благоприятни за хората.

Calinachiперфектното съчетание между качество и практичност

Натуралните формули на предлаганите от марката маски за лице съчетават в себе си  предимствата както на домашните маски, така и на конвенционалните такива.

● Използват се висококачествени продукти, които са максимално близо до природата;
● Комбинацията между разнообразни масла и екстракти позволява на маските за лице да се насочат към различните проблеми, с които можете да се сблъскате – стареене, липса на еластичност и гъвкавост, дехидратация, умора и т.н.;
● Благодарение на задълбочените проучвания преди нейното създаване, всяка от маските за лице ви гарантира дълготраен ефект, който ще забележите незабавно;
● Продуктите на Calinachi ще се погрижат за жизнения вид на вашата кожа, независимо на какъв външен и вътрешен стрес е подложена тя, по начин, щадящ здравето.

Share this post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *